Huur en Buur | Agathos hulpverlening

Huur en Buur | Agathos hulpverlening
0,-

opgehaald

Huur en Buur | Agathos hulpverlening

Zelfstandig huren met steun van je buren
Huur en Buur is een initiatief van Agathos hulpverlening (onderdeel van Lelie zorggroep) en koppelt (kwetsbare) jongeren die op zichzelf willen wonen aan verhuurders die een woonruimte beschikbaar stellen. De jongere ontvangt tegelijkertijd ambulante begeleiding en kan voor praktische steun terecht bij de verhuurder. Zo wil Huur en Buur helpen bij deze stap naar zelfstandigheid. 

Promotie
Huur en Buur is gestart in gemeente Gouda en Krimpenerwaard. In de komende tijd zal dit project landelijk verder uitbreiden. Om Huur en Buur meer bekendheid te geven in de omgeving, is het belangrijk om dit project te promoten. Alleen op die manier kunnen we jongeren, die een steuntje in hun rug nodig hebben, echt helpen. Heeft u woonruimte over? Kijk dan op www.huurenbuur.nl hoe u zich kunt aanmelden.

Help mee en biedt kwetsbare jongeren een kans! Door uw donatie kunnen we meer jongeren helpen bij de stap naar zelfstandigheid.

Heeft u woonruimte over of steunt u door middel van een gift? Een mooie manier om iets voor deze kwetsbare jongeren te betekenen. Met deze financiële middelen zullen er o.a. huis aan huis flyers verspreid worden in omgeving Gouda en Krimpenerwaard (met eventuele uitbreiding in andere plaatsen) om potentiële verhuurders en jongeren te wijzen op dit project. 

Alvast hartelijk bedankt!